Täna tungisid Tallinna Rüütliordude Muuseumisse ootamatud võõrad. Vaatamata sellele, et muuseum on hetkel külastajatele suletud, õnnestus neil ületada kõik turvasüsteemid ning siseneda läbi kinniste uste! Kutsumata külalised tekitasid muuseumitöötajates esialgu omajagu paanikat, kuni selgus, et tegemist oli Pokemon Go’d mängivate teismeliste eest põgenevate pokemonidega.

Pikatchu ja ta sõbrad olid otsustanud tutvuda uue püsiekspositsiooniga, mis on kavas avada maikuus. Üks pokemonidest seadis end sisse otse Kõige Auväärsema Bathi ordu vitriinis! Pikatchu oli ise enim huvitatud kroonidest.

Kusjuures Draakonpokemoni huvitasid eriti need ordenid, millel on kujutatud tema esivanemate võitlust Püha Jüriga. Muuseumi kogus on selliseid ordeneid lai valik, sealhulgas Preisimaa, Hannoveri, Itaalia, Venemaa ja Inglismaa Püha Jüri ordenid.

Pokemonid veetsid muuseumis mõned tunnid, misjärel kadusid nad sama salapäraselt nagu nad ka saabusid. Kuna mõnedel neist märgati rinnas erinevaid aumärke, tegelevad muuseumitöötajad hetkel väljapaneku ülevaatusega, et veenduda, kas kõik eksponaadid on endiselt alles. @tallinnmusium 01.04.2021